WorkTable

Kotimainen WorkTable on erilaisten yritysten tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla tieto kulkee nopeasti ja helposti työntekijältä kirjanpitoon. WorkTable integraatiot laskutusjärjestelmän kanssa tekevät työstä mukavaa ja herkullista. Ota yhteyttä!

Kokeile maksutta!

Työajan seuranta – tunnit talteen tarkasti ja helposti

Työntekijä tallentaa yhdellä kirjauksella omat työtuntinsa sekä työkonetunnit ja mahdollisen muiden koneiden ja laitteiden tunnit. Järjestelmä tunnistaa ja erottelee tunnit erikseen palkanlaskentaan sekä laskutukseen. Lisäksi ylityötuntien ja työmaalle ostettujen / vuokrattujen työkalujen ja tarvikkeiden ilmoittaminen käy helposti. Kaikki kirjatut tapahtumat kulkevat esimiehen hyväksynnän kautta.

 

Ominaisuudet

Urakat ja lisätyöt

Myös urakoissa on tärkeää seurata käytettyä työaikaa. WorkTablen avulla seuraat helposti myös erikseen yksikköhinnoilla laskutettavia lisätyötunteja ja muita kustannuksia.

Lavettisiirrot työmaalle

WorkTablessa on huomioitu maanrakennus- ja rakennusliikkeiden erityistarpeet, kuten lavettisiirto. Työntekijä syöttää järjestelmään lähtöpaikan ja määränpään. Järjestelmä näyttää matkan keston, kilometrit ja reitin kartalla. Työntekijä voi lähettää tiedot laskutukseen yhdellä klikkauksella.

WorkTable yritysten kehittämisen työkaluna

WorkTable vapauttaa esimiesten aikaa hallinnollisista tehtävistä ja nopeuttaa yhteydenpitoa työntekijöihin, tilaajiin sekä palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Pääkäyttäjinä esimiehet voivat seurata kaikkia yrityksen tapahtumia ja työmaita reaaliajassa.

Henkilökunnan tiedot

Järjestelmään kirjataan jokainen työtekijä omaksi tiedostoksi, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot verokortista ja -numerosta työvaatteiden kokoon asti.

Työmaapäiväkirja

WorkTable sisältää myös työmaapäiväkirjan. Päiväkirja on urakkakohtainen, kaikki samalla työmaalla työskentelevät voivat käyttää samaa työmaapäiväkirjaa. Työmaapäiväkirjaan on mahdollista lisätä tarvittaessa valvojan kuittaus sähköisesti.

Sähköinen kuittaus

Joskus tarvitset tilaajalta kuittauksen vaikkapa lisätyötuntien hyväksymiseen. Järjestelmä luo sähköpostiviestin, josta klikkaamalla tilaaja pääsee hyväksymään (tai hylkäämään) kuitattavaksi lähettämäsi tiedot.

Tarjoukset ja tarjouspyynnöt

Kaikki yrityksesi nimissä tehdyt tarjoukset löytyvät helposti samasta järjestelmästä. Uuden tarjouksen tekeminen on helppoa – voit hyödyntää aikaisemmin tekemääsi tarjousta ja muuttaa vain tarvittavat kohdat tai luoda kokonaan uuden. Lopuksi lähetät tarjouksen asiakkaallesi suoraan järjestelmästä.

Lomakalenterit

Worktablen avulla lomien suunnittelu helpottuu, kun kukin työntekijä voi määrittää sovellukseen omat lomatoiveensa. Esimiehen on helppo käydä järjestelmässä hyväksymässä tai hylkäämässä työntekijöiden lomatoiveet. Tieto lomista kulkee järjestelmästä suoraan palkanlaskentaan.

Urakkasovellus

Myös urakkatyöt edellyttävät työajan sekä toteutuneiden työtehtävien seurantaa. Worktablen avulla saat helposti räätälöityä urakan eri työvaiheet toimintaanne ja projekteihinne sopiviksi. Urakkasovelluksen avulla projektin aikataulutus helpottuu, kun jokaiselle työvaiheelle voidaan merkata tavoiteaikataulut. Myös kuormakirjat on saatavilla urakkasovelluksesta.

Integraatio laskutuspalveluun

Worktable on integroitavissa laskutuspalvelujen kanssa. Näin laskutettavat tunnit ja työt saadaan helposti laskutettua suoraan järjestelmästä. Luodut laskut näkyvät myös kirjanpitäjälle. Esimiehen työn osuus laskutuksessa nopeutuu huomattavasti.

Asfalttisovellus

Worktable asfalttisovellus on suunniteltu vastaamaan juurikin asfalttiyrityksien tarpeita. Työntekijät voivat laittaa kuvat ja tositteet työmaan vaiheista suoraan järjestelmän kartta-osioon. Myös liikennemerkkien sijainnit on helppo merkitä samaan paikkaan. Tositteet ja merkinnät tuovat seurannan hyötyjen lisäksi myös turvaa, jos työmaalla sattuu jotakin. Sovellus ei vaadi GPS-paikannusta ja on siksi edullinen. Sovelluksen käyttö onnistuu helposti puhelimella normaalin urakkasovelluksen tavoin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!