LVI- ja rakennusalalla toimiva karttulalaisyritys Sadeko kiinnostui edullisesta WorkTablesta, ja sen käyttöönotto sujui yrityksessä onnistuneesti. Mobiililaitteisiin ja -sovelluksiin tottuneemmat työntekijät omaksuivat uudet toimintatavat sen pidemmittä puheitta, ja loput kirivät rinnalle harjoiteltuaan. Yritys ei myöskään jäänyt yksin tutustuessaan uusiin sähköisiin työkaluihin.

— Jos meille heräsi jotakin kysymyksiä, saimme vastaukset nopeasti WorkTablen tukipalvelusta, kiittelee Tuomas Jukarainen, toinen Sadekon yrittäjistä.

Etenkin sähköinen työajan seuranta ja sähköiset työmaatiedot ovat tuoneet hyötyä ja helpotusta yritykseen arkeen. Aiemmin sähköpostiviesteihin ja muihin muistiinpanoihin koottuja työtunteja sekä muita ohjeistuksia alettiin syöttää keskitetysti WorkTableen, mikä on tuonut tiedonkulkuun niin nopeutta kuin varmuuttakin. Helposti saatavilla oleva data ja koosteet ovat vauhdittaneet myös työskentelyä toimistolla.

— Kun tuntilistoja ei tarvitse odotella, laskuja voi tehdä aina sopivan tilanteen tullen. Myös työmaatietojen täytön ansiosta ei ole tarvinnut kysellä laskutusosoitteiden perään, Jukarainen lisää.

Vakituisesti neljä työntekijää ja kaksi yrittäjää työllistävä yritys antaa erityiskiitosta myös järjestelmän lomakalenterille. Kalenteriin voi helposti merkata monenlaiset poissaolot: lomat, palkattomat vapaat, sairaslomat ja pekkaspäivät. Lomakalenterin avulla sekä yrittäjä että työntekijät pysyvät ajantasalla henkilöstömitoituksesta myös työmailta ja kotisohvilta käsin. Lomakalenteri ja työajan seuranta keskustelevat näppärästi keskenään, ja järjestelmän koosteet ovat helposti hyödynnettävissä muun muassa kirjanpitäjän ja tilitoimiston tarpeisiin.